• Deli Style

Viszlát 2019, helló 2020!

Updated: Apr 14, 2020

Az év végén igyekszem számot vetni arról, mi történt velem idén. Keresek-kutatok az élmények és a történések között, de egyelőre csak cikáznak a gondolatok a fejemben.

Azt olvastam, hogy a 2019. év az elengedésről szólt. Legyen szó emberi kapcsolatokról, szokásokról, rossz tulajdonságokról, most ideje lesz minden olyat magunk mögött hagyni, ami elvesz belőlünk.

Az év utolsó bejegyzésével én is szeretném lezárni 2019-et és várni az új évet!

Rajz: Ddraw Illustration


Idén valahogy minden nagyon gyorsan történt. Voltak nagy változások, jó döntések, szomorú és könnyekkel teli pillanatok, tanulságok, örömteli megélések és sok hála.

Nem is lenne rendjén, ha mindig minden csillámporos, rózsaszín ködben lenne, hiszen az akadályokból és a kudarcokból lehet a legtöbbet tanulni és akkor tudunk igazán fejlődni.

Már egy ideje mindig papírra vettem az aktuális évre vonatkozó céljaimat, a három és öt éves terveimet is. A határidőnaplómban tartom ezt, ügyelve arra, hogy szem előtt legyen. Idén is boldogan konstatáltam, hogy szinte mindenhova pipa került. Ezeken kívül még sok más is történt és egyik sem kisebb jelentőségű, viszont ezek voltak azok a mérföldkövek, amik számomra valóban nagyobb lépések voltak.


1. Belevágtam az egyik legnagyobb kalandba

Július közepén felhagytam a beosztotti léttel és a saját vállalkozásomat kezdtem építeni. Azóta a stílustanácsadásnak és a divatnak szentelem az időmet.

Nem mondom, hogy nem féltem meghozni ezt a döntést, de már ennyi idő elteltével is azt tudom mondani, hogy a lehető legjobb lépés volt. Minden előnyével és hátrányával együtt élvezem és még a troll beszólások sem tudnak eltántorítani.

Hiszek abban, hogy igenis van értelme Szombathelyen is stílustanácsadással foglalkozni és ebben a vendégek visszajelzései még jobban megerősítenek.

S akkor itt szeretném elmondani, hogy nagyon hálás vagyok azoknak, akik engem választottak és bizalmat szavaztak nekem! Higgyétek el, hogy mindegyikőtöktől sokat kaptam egy-egy találkozás alkalmával!


2. Workshopok elindítása

Korábban elképzelhetetlennek tartottam, hogy hasonló programokat fogok tartani, szervezni.

Nagy öröm számomra, hogy több workshopot is magam mögött tudhatok. Viszont ezek azok nélkül nem sikerültek volna, akikkel közösen megéltük ezeket. Hatalmas ölelés jár Zsuzsinak, a Zenit kávézó tulajának, akivel közösen álmodtuk meg a Saját Stílus Workshopokat.

Aztán Szabó Zitával is gondoltunk egy merészet és életre hívtuk a ’Tervezz! Változz! Élj!’ eseményünket, ami szintén hatalmas élmény volt. S hogyan is hagyhatnám ki Esztit, aki mindig csodás sminkeket varázsol a hölgyeknek és akivel év végén igazán belehúztunk, hiszen egy közös estet is szerveztünk, aztán az eddigi legnagyobb projektünket vittük végig, ahol a Haladás röplabdacsapatának játékosait tettük még szebbé, hogy a 2020-as naptárjukban igazi bombanők legyenek.

3. Csodahelyem a város szívében

Ahogy teltek a vállalkozói napjaim az élet úgy osztotta a lapokat, hogy az egyik 3 éves tervemet is sikerült megvalósítanom. Ez minden várakozásomat felülmúlta, hiszen


beköltözhettem arra a csodahelyre, ahol a tanácsadásokat tarthatom, amit a saját stúdiómnak hívhatok.

Boldogságom határtalan  és hatalmas köszönet jár a családomnak, akik ebben is mellettem álltak!


A stúdiómat Szombathelyen a város központjában találjátok, a Fő tér 23. szám alatt. 

4. Divatcikkek, megjelenések

Lassan egy éve lesz, hogy a szombathelyi Family Center Bevásárlóközpont ’Divat, stílus’ blokkját csinálom. Eleinte túl nagy falatnak tűnt, de rájöttem, hogy itt is azt kell csinálnom, amit szeretek. Kigondolni, ruhákat válogatni, leszervezni, egyeztetni, öltöztetni...ez mind-mind öröm nekem. Noémivel már jól összeszokott csapatként működünk és hétről-hétre szállítjuk a különböző ajánlókat és bízok benne, hogy a bevásárlóközpont látogatóit és az oldal olvasóit tudjuk inspirálni.

Ezeket azonban csak úgy tudtam elérni és a jövőbeli terveket is úgy tudom megvalósítani, hogy hiszek magamban és szeretem magam!

Nem mondom, hogy borúsabb napokon nem jön elő a pityogó és sajnálkozó énem, de mindig figyelmeztetem magam, hogy ha nem lennék jóba magammal, hogyan tudnék más hölgyeknek segíteni? Hogyan tudnám megmutatni nekik, hogy igenis mind értékes és szép nők? Sehogy!

Már pedig nekem ez volt és a jövőben is ez lesz a célom!


Minél több elégedett, mosolygós nőt szeretnék látni az utcán! Továbbra is ti lesztek a középpontban! Azok a nők, akik még stílusosabban szeretnének öltözködni, kifejezni önmagukat és megmutatni, milyen nagyszerű személyek!

Köszönöm ezt az évet és hálás vagyok azoknak , akik idén velem voltak! Az új évben még több programmal és érdekességgel szeretnék jelentkezni, szóval érdemes lesz figyelni és követni az oldalaimat.

Mindenkinek örömökben, élményekben gazdag, stílusos új évet kívánok!

Találkozunk jövőre!

💫Ölelés: Deli💫

3 views0 comments